Wat ik doe

strategie_ontwikkeling

Online resultaat behalen

Ik help mijn klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren van digitale strategieën, het agile managen van projecten, het lanceren van producten/diensten en het bouwen, aansturen en laten groeien van commerciële teams binnen het digitale domein.

Mijn ambitie is om te werken aan opdrachten waar ik in een positie ben dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van de digitale business naar succesvolle groei.

Lees verder over: mijn werkwijze

advies&projectmanagement

Uw doelstellingen en strategie

Iedere ondernemer wil tot op het bot gemotiveerde medewerkers, lagere kosten en meer online omzet. Maar hoe realiseert u deze doelen? Het begint bij strategieontwikkeling. Mist u een helder businessplan? Zijn de doelen niet realistisch? Ik help u bij de ontwikkeling van een ambitieuze, realistische strategie voor een succesvolle e-commerce operatie!

Na een grondige analyse van de huidige situatie leg ik de pijnpunten bloot en ontwikkel ik concrete verbeterpunten. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat zijn meetbare doelen en hoe leg je ze vast? Soms is het een kwestie van doelen bepalen, een actielijst maken en een langetermijnstrategie opzetten. Simpel gezegd, maar uit de praktijk blijkt dat een heldere online strategie vaak ontbreekt. Door deze op te stellen wordt een stevige basis gelegd voor toekomstig succes!

Hoe ik uw e-commerce verbeter

Soms is de strategie helder, maar gaat het mis in de uitvoering. Effectief leiderschap ontbreekt, medewerkers ontberen de vereiste kennis of u mist de juiste partners om online succes te boeken. In anderen gevallen is er een specifieke bottleneck waardoor u niet het volledige rendement haalt uit uw digitale activiteiten. Ik luister naar uw behoeftes, leg problemen bloot en geeft waardevol advies. Vaak kunt u door actief aan de slag te gaan met de optimalisatie van de ROI van uw online marketing campagnes snel grote verbeteringen in uw resultaat realiseren.

Waarvoor u mij kunt inzetten

U kunt mij inhuren als agile projectmanager, product owner of scrum master voor een belangrijk digitaal project. Ook kan ik het vertrek of de zwangerschapsverlof van uw e-commerce of online marketing manager opvangen zodat de continuïteit  van de werkzaamheden gegarandeerd is. Welke vorm van samenwerking wij ook bereiken, mijn passie en toewijding aan uw project zijn ten alle tijde gegarandeerd! Met mijn jarenlange ervaring kan ik uw team uitstekend coachen en begeleiden, zo werken we samen aan het behalen van uw doelen en het verbeteren van uw resultaat!